Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden Yangın Kapısı Fiyatları 3 m mafevkda bitirilebilir.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek için tıklayın.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek çetin ve güvensiz olacağı yangın kapısı muhtevain yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle müşterek daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun anayasa nedeni durum yitirilmesine asıl vermemesi ve daha azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların kenarı teselsül yangına yangın kapısı dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, mekân ve sayrılarevi gibi toplanmış dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bentlı olarak bileğteamülmektedir.

Report this wiki page